.NET CMS DNN

Nieuws

Op zoek naar functionaliteit / modules voor je DNN website?

Op zoek naar functionaliteit / modules voor je DNN website?

Ben je op zoek naar bepaalde functionaliteit voor je DNN website dan heb je verschillende opties. Op zoek naar een gratis module, third party module of zelf bouwen. 
In veel gevallen kiezen wij voor een third party module, een module die gemaakt is door een software bedrijf en wordt aangeboden in de DNN Store. Je koopt de meest geavanceerde modules voor een paar tientjes. 

Door de jaren heen zijn er honderden leveranciers van DNN modules bijgekomen. Gelukkig heeft de DNN Store een uitgebreid Rating & Review systeem zodat je vrij snel de kwaliteit en betrouwbaarheid van de module en/of leverancier kunt controleren. 

Er zijn ook leveranciers die complete suites / collections van modules aanbieden. Een van deze leveranciers is DNNSharp, Zij leveren een collectie van modules die je een basis geeft om de meest dynamische websites te bouwen met formulieren, grids, menu's, uitgebreid zoeken, workflow, tokens, templates etc. 

De collectie bevat o.a. de modules:

 1. Action Form
  Elke website heeft wel een contact-, vacature-, inschrijf- of aanmeldformulier. Met deze module klik je eenvoudig een formulier in elkaar met mailnotificaties, integratie mailchimp, gebruik tokens, reports in excel, responsive design, etc.

  DNN Form builder

 2. Action Grid
  Hiermee toon je data direct in een grid. Je kunt zelf sortering, filtering, headers etc. instellen
  Toon de resultaten van je aanmeldformulier of gewoon een tabel uit de database. Erg gebruikersvriendelijk en ook responsive.

  DNN grid

 3. Tabs Pro
  Pagina's worden al snel te lang en je wilt je bezoekers natuurlijk niet te veel laten scrollen. Met Tabs Pro kun je tabjes maken zodat de content netjes en overzichtelijk getoond wordt zonder te scrollen.

 4. Search Boost
  DNN biedt out-of-the-box een goed werkende searchfunctionaliteit, maar soms wil je net iets meer; zoeken in documenten (pdf, word), zoekfilters, result highlight, priority boost, etc. Deze module heeft al deze mogelijkheden en ze zijn eenvoudig zelf te configureren.

De bovenstaande modules zijn slechts een selectie van het aanbod, kijk voor het complete aanbod op dnnsharp.com. Alle modules zijn responsive en worden continue doorontwikkeld.
DNN Sharp is een betrouwbare partner die al jaren actief is binnen DNN, ze bieden uitstekende support en service.

 

 

GVG
Websites
GVG Oliehandel

GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
agealube
Websites
Agealube

Met deze (volledig responsive) cataloguswebsite van Agealube, kunnen gebruikers producten opzoeken. De catalogus is een door Idas gebouwde maatwerkmodule op basis van Azure Search.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
VvOCM
Websites
VvOCM - de Oefentherapeut

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten. Idas heeft deze website ontworpen en gebouwd. Het besloten deel van de website telt honderden leden. Leden kunnen producten bestellen, zich inschrijven voor events, deelnemen aan forumdiscussies en elkaar opzoeken in een locatiezoeker.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
NJO
Websites
Noordwijkse Jeugd Open

Op de website van de Noordwijkse Jeugd Open kunnen jongeren zich inschrijven voor dit golftoernooi. Hierdoor kan de organisatie van NJO de inschrijvingen in veel kortere tijd verwerken. Deze website is volledig responsive en daardoor geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
FishMasters
Websites
FishMasters

Speciaal voor de internationale markt biedt Fishmasters een deelassortiment aan met het Pure Fish Label. Producten met dit label bevatten geen e-nummers, geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, noch smaakstoffen. De website is opgeleverd in 6 talen.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Olympos
Websites
Sportcentrum Olympos

Sportcentrum Olympos is een ruime en veelzijdige sportaccommodatie. Met de meertalige webshop die Idas voor Olympos heeft gerealiseerd, kunnen gebruikers online lessen boeken en betalen. Gevolg van de webshop is een forse besparing, gezien de boekingen niet meer handmatig hoeven te worden aangenomen en verwerkt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Firelux
Websites
Firelux

Firelux is een zeer schone brandstof voor verplaatsbare petroleumkachels. Deze brandstof is opgebouwd uit extreem zuivere, doorgeraffineerde aardoliedestillaten.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Gently
Websites
Gently

Gently produceert reinigings- en onderhoudsproducten voor caravans, campers en boten. De website is in 2 talen beschikbaar en is een showcase van de verschillende lijnen die dit merk vertegenwoordigt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Combacte
Interactive
COMBACTE

COMBACTE doet op Europees niveau onderzoek naar resistentie van bacteriën. De website heeft een afgesloten ledengedeelte wat fungeert als kennisbank voor aangesloten professionals. Zij kunnen kennis delen, zich inschrijven voor events en onderling berichten sturen.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Hovenschool
Websites
OBS de Hovenschool

De Hovenschool is een openbare basisschool, die deel uitmaakt van de stichting Openbaar Onderwijs Deventer. Dit betekent dat zij open staan voor alle kinderen uit de wijk, ongeacht hun achtergrond of levensovertuiging.

Bekijk project
Bekijk alle showcases