.NET CMS DNN

Nieuws

Op zoek naar functionaliteit / modules voor je DNN website?

Op zoek naar functionaliteit / modules voor je DNN website?

Ben je op zoek naar bepaalde functionaliteit voor je DNN website dan heb je verschillende opties. Op zoek naar een gratis module, third party module of zelf bouwen. 
In veel gevallen kiezen wij voor een third party module, een module die gemaakt is door een software bedrijf en wordt aangeboden in de DNN Store. Je koopt de meest geavanceerde modules voor een paar tientjes. 

Door de jaren heen zijn er honderden leveranciers van DNN modules bijgekomen. Gelukkig heeft de DNN Store een uitgebreid Rating & Review systeem zodat je vrij snel de kwaliteit en betrouwbaarheid van de module en/of leverancier kunt controleren. 

Er zijn ook leveranciers die complete suites / collections van modules aanbieden. Een van deze leveranciers is DNNSharp, Zij leveren een collectie van modules die je een basis geeft om de meest dynamische websites te bouwen met formulieren, grids, menu's, uitgebreid zoeken, workflow, tokens, templates etc. 

De collectie bevat o.a. de modules:

 1. Action Form
  Elke website heeft wel een contact-, vacature-, inschrijf- of aanmeldformulier. Met deze module klik je eenvoudig een formulier in elkaar met mailnotificaties, integratie mailchimp, gebruik tokens, reports in excel, responsive design, etc.

  DNN Form builder

 2. Action Grid
  Hiermee toon je data direct in een grid. Je kunt zelf sortering, filtering, headers etc. instellen
  Toon de resultaten van je aanmeldformulier of gewoon een tabel uit de database. Erg gebruikersvriendelijk en ook responsive.

  DNN grid

 3. Tabs Pro
  Pagina's worden al snel te lang en je wilt je bezoekers natuurlijk niet te veel laten scrollen. Met Tabs Pro kun je tabjes maken zodat de content netjes en overzichtelijk getoond wordt zonder te scrollen.

 4. Search Boost
  DNN biedt out-of-the-box een goed werkende searchfunctionaliteit, maar soms wil je net iets meer; zoeken in documenten (pdf, word), zoekfilters, result highlight, priority boost, etc. Deze module heeft al deze mogelijkheden en ze zijn eenvoudig zelf te configureren.

De bovenstaande modules zijn slechts een selectie van het aanbod, kijk voor het complete aanbod op dnnsharp.com. Alle modules zijn responsive en worden continue doorontwikkeld.
DNN Sharp is een betrouwbare partner die al jaren actief is binnen DNN, ze bieden uitstekende support en service.

 

 

 • GVG Oliehandel

  GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

  Bekijk project
 • Het Beekdal Lyceum

  Bekijk project
 • De Spil

  Bekijk project
 • Vindjeruimte.nl

  Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Op de website kun je eenvoudig een ruimte of accommodatie vinden en boeken. Het complete platform wordt door diverse gemeenten en organisaties gebruikt als reserveringssysteem.

  Bekijk project
 • Noordwest Ziekenhuisgroep

  Bekijk project
 • Bald Logistics

  Bekijk project
 • Tribuut

  Bekijk project
 • Vmbo 't Venster

  Bekijk project
 • Maarten van Rossem VMBO

  Bekijk project