.NET CMS DNN

Nieuws

DNN Theme Templates of Custom design

DNN Theme Templates of Custom design

DNN Theme Templates
Voor DNN zijn inmiddels vele zeer mooie en professionele theme templates beschikbaar, gemaakt door professionele bedrijven en designers. De templates zijn gebouwd met de nieuwste technieken en voldoen aan alle eisen die aan een theme gesteld worden: Responsive, HTML5, CSS3, Retina ready etc.

Op deze manier is het heel eenvoudig om zonder technische kennis een mooie website in elkaar te klikken. Alle varianten zijn mogelijk van "One-Page" tot "Portfolio" sites. Je bespaart aanzienlijk op de uren zodat je een website voor een scherpe en aantrekkelijke prijs kan aanbieden.

DNN Theme Design

Toch zit er ook een keerzijde aan het gebruik van kant-en klare theme. De template websites lijken vaak wel op elkaar en je wilt natuurlijk geen 13-in-een-dozijn website. Dit probleem geldt overigens voor alle CMS systemen die voornamelijk gebruik maken van templates (WordPress, Joomla, Wix, Starto, etc). Het is tegenwoordig juist steeds belangrijker geworden om je te onderscheiden op internet en daarin is het design van je website natuurlijk een belangrijke factor.

DNN Custom Design
Gelukkig biedt DNN de mogelijkheid om met behulp van de ingebouwde skin engine op een snelle manier een custom design/theme te maken voor je website. Je bent dan niet afhankelijk van het kader van je template, maar hebt alle vrijheid om het uiterlijk van je website te bepalen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen op deze manier je website werkelijk in lijn met je huisstijl kunt bouwen zonder ergens consessies te hoeven doen.

In de praktijk blijkt dat het aanpassen van een standaard template uiteindelijk meer kost dan het bouwen van een custom design/theme.

Wil je snel en goedkoop een eenvoudige website maken en heb je heel weinig eisen wat betreft het design, dan is een standaard template waarschijnlijk de beste keuze. Wil je een professionele website volledig in lijn met je huisstijl, die de identiteit van je bedrijf op internet uitdraagt, kies dan voor een custom design. Alleen dan weet je zeker dat je uniek bent op internet.

Op zoek naar een responsive theme? bekijk hier het volledige aanbod aan DNN Themes: DNN Theme Store

Als je wil kijken wat er allemaal mogelijk is met een custom design bekijk dan het Portfolio.

 • GVG Oliehandel

  GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

  Bekijk project
 • Het Beekdal Lyceum

  Bekijk project
 • De Spil

  Bekijk project
 • Vindjeruimte.nl

  Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Op de website kun je eenvoudig een ruimte of accommodatie vinden en boeken. Het complete platform wordt door diverse gemeenten en organisaties gebruikt als reserveringssysteem.

  Bekijk project
 • Noordwest Ziekenhuisgroep

  Bekijk project
 • Bald Logistics

  Bekijk project
 • Tribuut

  Bekijk project
 • Vmbo 't Venster

  Bekijk project
 • Maarten van Rossem VMBO

  Bekijk project