.NET CMS DNN

Nieuws

DNN Theme Templates of Custom design

DNN Theme Templates of Custom design

DNN Theme Templates
Voor DNN zijn inmiddels vele zeer mooie en professionele theme templates beschikbaar, gemaakt door professionele bedrijven en designers. De templates zijn gebouwd met de nieuwste technieken en voldoen aan alle eisen die aan een theme gesteld worden: Responsive, HTML5, CSS3, Retina ready etc.

Op deze manier is het heel eenvoudig om zonder technische kennis een mooie website in elkaar te klikken. Alle varianten zijn mogelijk van "One-Page" tot "Portfolio" sites. Je bespaart aanzienlijk op de uren zodat je een website voor een scherpe en aantrekkelijke prijs kan aanbieden.

DNN Theme Design

Toch zit er ook een keerzijde aan het gebruik van kant-en klare theme. De template websites lijken vaak wel op elkaar en je wilt natuurlijk geen 13-in-een-dozijn website. Dit probleem geldt overigens voor alle CMS systemen die voornamelijk gebruik maken van templates (WordPress, Joomla, Wix, Starto, etc). Het is tegenwoordig juist steeds belangrijker geworden om je te onderscheiden op internet en daarin is het design van je website natuurlijk een belangrijke factor.

DNN Custom Design
Gelukkig biedt DNN de mogelijkheid om met behulp van de ingebouwde skin engine op een snelle manier een custom design/theme te maken voor je website. Je bent dan niet afhankelijk van het kader van je template, maar hebt alle vrijheid om het uiterlijk van je website te bepalen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen op deze manier je website werkelijk in lijn met je huisstijl kunt bouwen zonder ergens consessies te hoeven doen.

In de praktijk blijkt dat het aanpassen van een standaard template uiteindelijk meer kost dan het bouwen van een custom design/theme.

Wil je snel en goedkoop een eenvoudige website maken en heb je heel weinig eisen wat betreft het design, dan is een standaard template waarschijnlijk de beste keuze. Wil je een professionele website volledig in lijn met je huisstijl, die de identiteit van je bedrijf op internet uitdraagt, kies dan voor een custom design. Alleen dan weet je zeker dat je uniek bent op internet.

Op zoek naar een responsive theme? bekijk hier het volledige aanbod aan DNN Themes: DNN Theme Store

Als je wil kijken wat er allemaal mogelijk is met een custom design bekijk dan het Portfolio.

Aspen
Websites
Aspen Benelux

Het bedrijf Aspen werd in 1988 opgericht aan de kust van het Aspen meer ten noorden van Göteborg in Zweden. Aspen is in veel Europese landen en Canada vertegenwoordigd en is hiermee wereldmarktleider in alkylaatbenzine. Idas heeft deze meertalige website voor Aspen ontwikkeld.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
GVG
Websites
GVG Oliehandel

GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
NJO
Websites
Noordwijkse Jeugd Open

Op de website van de Noordwijkse Jeugd Open kunnen jongeren zich inschrijven voor dit golftoernooi. Hierdoor kan de organisatie van NJO de inschrijvingen in veel kortere tijd verwerken. Deze website is volledig responsive en daardoor geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Hovenschool
Websites
OBS de Hovenschool

De Hovenschool is een openbare basisschool, die deel uitmaakt van de stichting Openbaar Onderwijs Deventer. Dit betekent dat zij open staan voor alle kinderen uit de wijk, ongeacht hun achtergrond of levensovertuiging.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
agealube
Websites
Agealube

Met deze (volledig responsive) cataloguswebsite van Agealube, kunnen gebruikers producten opzoeken. De catalogus is een door Idas gebouwde maatwerkmodule op basis van Azure Search.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
KMU
Websites
Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Idas heeft de nieuwe site ontworpen en gebouwd.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Combacte
Interactive
COMBACTE

COMBACTE doet op Europees niveau onderzoek naar resistentie van bacteriën. De website heeft een afgesloten ledengedeelte wat fungeert als kennisbank voor aangesloten professionals. Zij kunnen kennis delen, zich inschrijven voor events en onderling berichten sturen.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
VvOCM
Websites
VvOCM - de Oefentherapeut

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten. Idas heeft deze website ontworpen en gebouwd. Het besloten deel van de website telt honderden leden. Leden kunnen producten bestellen, zich inschrijven voor events, deelnemen aan forumdiscussies en elkaar opzoeken in een locatiezoeker.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
FishMasters
Websites
FishMasters

Speciaal voor de internationale markt biedt Fishmasters een deelassortiment aan met het Pure Fish Label. Producten met dit label bevatten geen e-nummers, geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, noch smaakstoffen. De website is opgeleverd in 6 talen.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Sallandsche
Websites
Sallandsche Golfclub 'De Hoek'

In opdracht van Sallandsche Golfclub 'De Hoek' heeft Idas deze website ontworpen en gebouwd. De baanconditie op de homepage is tevens gekoppeld aan de (tevens door Idas geproduceerde) iPhone App.

Bekijk project
Bekijk alle showcases