.NET CMS DNN

Nieuws

Release DNN 8

Release DNN 8

Release DNN8
De release van DNN 8 is een feit! DNN is volop in ontwikkeling en dat blijkt ook weer met de release van DNN 8. Door goed te luisteren naar wensen vanuit de community lukt het DNN om het platform telkens weer door te ontwikkelen naar een hoger level. DNN is stabiel, snel en maakt gebruik van de laatste web technieken MVC, SPA, JSON, JWT etc.

Veranderingen en nieuwe features
Met DNN 8 is een basis gelegd waarop we weer jaren verder kunnen. De belangrijkste veranderingen en nieuwe features zijn:

  • Vernieuwde editor (CKEditor);
  • Single Page Application (SPA) support;
  • MVC, inclusief templates voor VS2015. Maak eenvoudig zelf MVC modules;
  • JWT authentication service; 
  • Verbeterde API voor settings;
  • Uitgebreide ImageHandler;
  • Dynamische admin functionaliteit, volledig instelbaar op basis van losse modules;
  • TLS authenticatie voor bijvoorbeeld Gmail en Google Apps;
  • En nog veel meer...

Voor beheerder en content managers
Bovenstaande verbeteringen zorgen ervoor dat DNN nu nog gebruikersvriendelijker is. Vooral de beheerders interface is nu nog beter af te stemmen op de wensen van de klant/gebruiker. De beheerder krijgt alleen te zien wat hij werkelijk nodig heeft om de website te beheren. Dus geen onnodige buttons en schermen wat de de interface alleen maar onoverzichtelijk en onnodig ingewikkeld maakt.

Voor ontwikkelaars
Op basis van de standaard VisualStudio templates is het voor developers mogelijk om eenvoudig en snel een MVC module te bouwen.
DNN geeft developers met de nieuwe API, VS Templates, SPA support, etc. een basis waar developers nog jaren lang de mooiste Web Applications mee kunnen bouwen.

U kunt DNN 8 nu direct installeren of wil u meer weten over de mogelijkhedenHovenschool
Websites
OBS de Hovenschool

De Hovenschool is een openbare basisschool, die deel uitmaakt van de stichting Openbaar Onderwijs Deventer. Dit betekent dat zij open staan voor alle kinderen uit de wijk, ongeacht hun achtergrond of levensovertuiging.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
GVG
Websites
GVG Oliehandel

GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
FishMasters
Websites
FishMasters

Speciaal voor de internationale markt biedt Fishmasters een deelassortiment aan met het Pure Fish Label. Producten met dit label bevatten geen e-nummers, geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, noch smaakstoffen. De website is opgeleverd in 6 talen.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
agealube
Websites
Agealube

Met deze (volledig responsive) cataloguswebsite van Agealube, kunnen gebruikers producten opzoeken. De catalogus is een door Idas gebouwde maatwerkmodule op basis van Azure Search.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Olympos
Websites
Sportcentrum Olympos

Sportcentrum Olympos is een ruime en veelzijdige sportaccommodatie. Met de meertalige webshop die Idas voor Olympos heeft gerealiseerd, kunnen gebruikers online lessen boeken en betalen. Gevolg van de webshop is een forse besparing, gezien de boekingen niet meer handmatig hoeven te worden aangenomen en verwerkt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Vindjeruimte
Maatwerk
Vindjeruimte.nl

Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Op de website kun je eenvoudig een ruimte of accommodatie vinden en boeken. Het complete platform wordt door diverse gemeenten en organisaties gebruikt als reserveringssysteem.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Aspen
Websites
Aspen Benelux

Het bedrijf Aspen werd in 1988 opgericht aan de kust van het Aspen meer ten noorden van Göteborg in Zweden. Aspen is in veel Europese landen en Canada vertegenwoordigd en is hiermee wereldmarktleider in alkylaatbenzine. Idas heeft deze meertalige website voor Aspen ontwikkeld.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
VvOCM
Websites
VvOCM - de Oefentherapeut

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten. Idas heeft deze website ontworpen en gebouwd. Het besloten deel van de website telt honderden leden. Leden kunnen producten bestellen, zich inschrijven voor events, deelnemen aan forumdiscussies en elkaar opzoeken in een locatiezoeker.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Discovered
Websites
Discovered

Discovered staat voor een breed assortiment van exotische groenten en fruit. Op deze website worden recepten en producten door middel van een catalogus getoond. Gebruikers kunnen o.a. filteren op thema, ingrediënt, aantal personen en moeilijkheidsgraad. Tevens worden er gerelateerde recepten getoond.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Sallandsche
Websites
Sallandsche Golfclub 'De Hoek'

In opdracht van Sallandsche Golfclub 'De Hoek' heeft Idas deze website ontworpen en gebouwd. De baanconditie op de homepage is tevens gekoppeld aan de (tevens door Idas geproduceerde) iPhone App.

Bekijk project
Bekijk alle showcases