.NET CMS DNN

Nieuws

Een volgende stap voor DNN

Een volgende stap voor DNN

Het grootste Open Source .Net CMS is overgenomen door ESW Capital. ESW Capital is een bedrijf dat al jaren actief is binnen de Open Source wereld. ESW was al tijden op zoek naar .Net CMS en heeft dit gevonden in DNN.
De komende tijd wordt er vol ingezet op het verder investeren en doorontwikkelen van het CMS platform maar ook het Open Source ecosysteem rond DNN.

In eerste instantie zijn er 4 speerpunten gedefinieerd:

 1. Technology strategy: Ervoor zorgen dat de onderliggende technieken worden doorontwikkeld en voldoen aan de hedendaagse standaard: .Net Core, MVC, React/Angular, etc.

 2. Developers strategy: DNN moet als ontwikkel framework nog aantrekkelijker worden voor developers. Dit in de vorm van API, Templates, Documentatie, Visual Studio integratie, development design pattern, etc.

 3. Partner ecosystem strategy: Het verbinden en aantrekken van nieuwe partners binnen het DNN Eco System: software bedrijven, developers, hosting providers, resellers, module leveranciers etc. 

 4. Awareness strategy: DNN is er altijd geweest, maar is niet bij iedereen bekend. De bekendheid van DNN moet verbeterd worden door events, trainingen, documentatie, partnerprogramms etc. zodat er een breder publiek bereikt wordt (marketeers, designers, studenten, etc.)

 

Lees ook:
Overname persbericht
Waar staan we na 3 maanden

 

 

 • GVG Oliehandel

  GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

  Bekijk project
 • Het Beekdal Lyceum

  Bekijk project
 • De Spil

  Bekijk project
 • Vindjeruimte.nl

  Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Op de website kun je eenvoudig een ruimte of accommodatie vinden en boeken. Het complete platform wordt door diverse gemeenten en organisaties gebruikt als reserveringssysteem.

  Bekijk project
 • Noordwest Ziekenhuisgroep

  Bekijk project
 • Bald Logistics

  Bekijk project
 • Tribuut

  Bekijk project
 • Vmbo 't Venster

  Bekijk project
 • Maarten van Rossem VMBO

  Bekijk project