.NET CMS DNN

Nieuws

Release DNN 9.2

Release DNN 9.2

Op 22 mrt 2018 is de nieuwe versie DNN 9.2 uitgebracht. Deze versie is de basis voor het verder door ontwikkelen van het DNN Platform. We nemen afscheid van de verouderde en overbodige APIs en bouwen verder op de nieuwe API en verdere integratie richting Azure.

Naast de technische wijzigingen zijn er ook functionele verbeteringen en toevoegingen:

DNN Prompt
Het DNN platform wordt nu standaard uitgeleverd met een uitgebreide Command Line Interface. Met deze interface kun je eenvoudig en super snelle admin taken uitvoeren. 

DNN 9 Command Line Interface

Page Management
Vernieuwde user interface met page tree navigatie en drag & drop.

DNN 9 Page management

Storage Connector
In de betaalde Evoq versie was het al langer mogelijk, maar nu is het binnen DNN Platform ook mogelijk om gebruik te maken van de Storage Connector. Plaats je website bestanden eenvoudig in de Azure Cloud.

DNN 9 Azure Connector

Integrated Test Framework
Dit framework maakt het mogelijk om je eigen test code toe te voegen aan een project en op deze manier gebruik te maken van Advanced Unit Testing.

Framework updates
Binnen DNN kun je gebruik maken van de meest recente frame works als: jQuery 3.2.1, NewtonSoft 10.0.3, Sharpzlib 0.86.0.518, ClientDependency.Core 1.9.3

Overall verbeteringen
Performance verbeteringen, stabilisatie en bugfixes in: Site Settings, Installation & Upgrade, Journal, Localization, Messaging, MVC, SEO, Search, User Profile, Login & Registration, Client Depdendency, CK Editor, DDR Menu, Host SQL, Image Handler, Member Directory, Redirect updates

Gerelateerde artikelen:
Updates frameworks jQuery, Newtonsoft ...
DNN verwijderd meer dan 500 overbodige APIs ...
DNN Unit Testing integration ...
Nieuwe toekomst voor DNN ...



  • GVG Oliehandel

    GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

    Bekijk project
  • Het Beekdal Lyceum

    Bekijk project
  • De Spil

    Bekijk project
  • Vindjeruimte.nl

    Vindjeruimte is een online platform dat vraag en aanbod van het maatschappelijk vastgoed bij elkaar brengt. Op de website kun je eenvoudig een ruimte of accommodatie vinden en boeken. Het complete platform wordt door diverse gemeenten en organisaties gebruikt als reserveringssysteem.

    Bekijk project
  • Noordwest Ziekenhuisgroep

    Bekijk project
  • Bald Logistics

    Bekijk project
  • Tribuut

    Bekijk project
  • Vmbo 't Venster

    Bekijk project
  • Maarten van Rossem VMBO

    Bekijk project