.NET CMS DNN

Google Analytics, Adwords en Adsense

Om de statistieken van uw website bij te kunnen houden, adviseren wij Google Analytics. U kunt hiervoor een gratis account aanmaken (als u die al niet hebt), en nauwkeurig uw bezoekersaantallen in de gaten houden. Gegevens als locatie, terugkerende bezoekers, tijd op de site, etc kunt u hier bekijken.

Het grote voordeel is dat een webmaster AdWords-advertenties kan optimaliseren en marketing-campagnes kan starten op basis van de analyse die Google Analytics maakt uit gegevens als waar bezoekers vandaan komen, hoe lang ze zijn gebleven, en hoe ze op de site zijn gekomen.

Gebruikers kunnen conversions/doelen tracken en definieren. Doelen zouden kunnen zijn: meer verkopen, veel bezoekers, bepaalde pagina's laten zien, of het downloaden van een specifiek bestand.
Dit houdt in dat webmasters kunnen bekijken welke advertenties wel iets opleveren en welke niet.

Deze service van Google was gebaseerd op het model van Urchin Software Corporation's Analytics system (Urchin on Demand) en was in november 2005 beschikbaar voor het grote publiek. Een nieuwe versie werd in mei 2007 op de markt gebracht.

Elke gebruiker mag maximaal 50 profielen onderbrengen onder het account. Elk profiel correspondeert met een site.

Google Analytics is ook geïntegreerd met Google Adwords. Gebruikers kunnen advertentiegroepen en de prestaties van sleutelwoorden in een verlag bekijken. Het bevat ook wat meer geavanceerdere functies als visitor segmentation en "custom fields".

Met Google AdSense worden automatisch tekst- en beeldadvertenties gegenereerd die relevant zijn voor uw site en zo goed zijn afgestemd op de inhoud van uw site dat gebruikers ze als uitermate nuttig zullen ervaren.

Google Analytics

<< Terug naar het overzicht

KMU
Websites
Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Idas heeft de nieuwe site ontworpen en gebouwd.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Sallandsche
Websites
Sallandsche Golfclub 'De Hoek'

In opdracht van Sallandsche Golfclub 'De Hoek' heeft Idas deze website ontworpen en gebouwd. De baanconditie op de homepage is tevens gekoppeld aan de (tevens door Idas geproduceerde) iPhone App.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Aspen
Websites
Aspen Benelux

Het bedrijf Aspen werd in 1988 opgericht aan de kust van het Aspen meer ten noorden van Göteborg in Zweden. Aspen is in veel Europese landen en Canada vertegenwoordigd en is hiermee wereldmarktleider in alkylaatbenzine. Idas heeft deze meertalige website voor Aspen ontwikkeld.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Combacte
Interactive
COMBACTE

COMBACTE doet op Europees niveau onderzoek naar resistentie van bacteriën. De website heeft een afgesloten ledengedeelte wat fungeert als kennisbank voor aangesloten professionals. Zij kunnen kennis delen, zich inschrijven voor events en onderling berichten sturen.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Gently
Websites
Gently

Gently produceert reinigings- en onderhoudsproducten voor caravans, campers en boten. De website is in 2 talen beschikbaar en is een showcase van de verschillende lijnen die dit merk vertegenwoordigt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
GVG
Websites
GVG Oliehandel

GVG Oliehandel: internationaal actief in alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft. Idas heeft deze responsive website gerealiseerd in meerdere talen. Doel is het etaleren van de 6 merken die GVG vertegenwoordigt.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
NJO
Websites
Noordwijkse Jeugd Open

Op de website van de Noordwijkse Jeugd Open kunnen jongeren zich inschrijven voor dit golftoernooi. Hierdoor kan de organisatie van NJO de inschrijvingen in veel kortere tijd verwerken. Deze website is volledig responsive en daardoor geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
VvOCM
Websites
VvOCM - de Oefentherapeut

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten. Idas heeft deze website ontworpen en gebouwd. Het besloten deel van de website telt honderden leden. Leden kunnen producten bestellen, zich inschrijven voor events, deelnemen aan forumdiscussies en elkaar opzoeken in een locatiezoeker.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
agealube
Websites
Agealube

Met deze (volledig responsive) cataloguswebsite van Agealube, kunnen gebruikers producten opzoeken. De catalogus is een door Idas gebouwde maatwerkmodule op basis van Azure Search.

Bekijk project
Bekijk alle showcases
Firelux
Websites
Firelux

Firelux is een zeer schone brandstof voor verplaatsbare petroleumkachels. Deze brandstof is opgebouwd uit extreem zuivere, doorgeraffineerde aardoliedestillaten.

Bekijk project
Bekijk alle showcases